Gestresst

Zoals De Meeste Dieren Zijn Mensen Totaal Gestresst, Eigenlijk Altijd. Als We Niet Gestresst Zijn, Zoeken We Het Wel Op, In De Vorm Van Avonturen En Interacties. We Raken Gestresst Vanwege Geld, Reputatie, Veiligheid, Relaties, Omgang Met Anderen En Wanneer We Gevraagd Worden Om Een Plaatsje Op Te Schuiven In De Bioscoop.

Stress is een belangrijk deel van het mens zijn. Het steekt de kop op wanneer we wat willen kopen, een ander wat willen vragen of zelfs maar wat willen zeggen. We geven gigantische hoeveelheden geld uit om het te voorkomen, maar ook om het te hebben. Maar, gek genoeg, we spreken er nauwelijks over.

Maar even waar we het de hele tijd over hebben, dat product of die dienst die u aan het promoten bent... Voegt het toe aan uw stress of neemt het uw stress weg? Veroorzaakt het stress om er over te praten, het te kopen, of het weg te gooien? Veroorzaakt het meer stress om het niet te kopen dan het wel te kopen? Belooft het stress te verminderen, maar zal het uiteindelijk meer stress veroorzaken?

Stress, Denk Er Maar Eens Over Na... Voor Uw Volgende Promotie Campagne.

Omdat het zo zo iets primairs is, kan het in alle vormen van promotie gebruikt worden. Elke product of dienst doet er wel iets mee. Omdat het onderwerp zo angstvallig vermeden wordt kunt u zich nou juist onderscheiden door er over te spreken, in detail.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarom pop-ups niet werken

Van 4 P's (20e Eeuw) naar 4C's (21e Eeuw)

Delen we de leugen?